UBKs organisation

Malin Hagberg Gustafsson

Presentation av styrelsen

Ordförande Jonas Åfeldt

Idag har jag rollen som ordförande för UBK. Jag brinner för utbildningsfrågor, är instruktör, aktiv inom IGP-sporten. Har idag en Belgisk Vallhund - Malinois, vilket vi också föder upp, och en schäfer.

Vice ordförande Mikaela Eldh

Jag har två jaktlabradorer som jag tränar och tävlar med i bruksspår, lydnad och jakt. Under jaktsäsongen är vi också ute på praktiska jakter och eftersök tillsammans. I styrelsen för UBK har jag suttit sedan 2017 och är från och med 2019 vald till vice ordförande. Det känns hedrande att ha kvar detta uppdrag som är mycket lärorikt!

Jag är djursjukskötare till yrket och jobbar dagligen med framförallt anestesi av våra fyrbenta vänner.

Kassör Margareta Wiksell

Sekreterare Elisabeth Kaatari Lindblom

Jag har två hundar, en pumi som jag tränar rallylydnad med och en lapsk vallhund som jag tränar i bruksspår och viltspår. Med den lapska tränar vi även drag, både med cykel och skidor. Från våren och fram till hösten ger vi oss ut på vandring och bor i tält så ofta det går. När jag inte tränar hundar arbetar jag som lärare i svenska och de samhällsvetenskapliga ämnena på högstadiet.

Ledamot Jenny Blomqvist

Jag har två jaktlabradorer och är aktiv främst inom spår och sök i brukset, men det blir även lite jakt och lydnad. Inom klubben är jag tävlingssekreterare i bruks och lydnad och är, tillsammans med Elin Spangenberg, ansvarig för brukstävlingarna på klubben.

Ledamot Tina Tötterman

Jag har två labradorer och en liten blandras. Vi har provat på mycket inom hundsport, jag tycker om att gå kurs. Just nu går jag räddningshundutbildning med en av labradorerna och vi hoppas bli certifierade och få jobba i skarpt läge i framtiden.Andra framtidsplaner är att tävla i brukssök och IPO-r. Jag löptränar gärna med hundarna i alla väder. När jag inte tränar hund jobbar jag på Hjälpmedelscentralen med kommunikationshjälpmedel.

Ledamot Eva Molin

Under 2022 koordinerar jag klubbens medlemsmöten och min hjärtefråga i ideellt arbete är hur så många som möjligt ska känna sig välkomna och delaktiga. Tränings- och tävlingsmässigt är det brukset som ligger mig närmst om hjärtat så tillsammans med min jaktlabrador Kezo tränar och tävlar jag sök, spår och lydnad. Funktionärsmässigt engagerar jag mig framförallt som tävlingsledare i bruks. Till yrket är jag laboratoriechef.

Suppleant Linn Persson

Jag har två mellanpudlar som jag tränar och tävlar med i framförallt agility och lydnad. På fritiden gillar vi att gå långpromenader i skog och mark och andra utomhusaktiviteter. Uppväxt och tävlat med sheltie sen tidig tonår och har även haft en australian shepherd som tävlades med i agility.

Jag är tävlingssekreterare i rallylydnad samt agilityinstruktör A1. Till vardags jobbar jag som leg. djursjukskötare främst med anestesi.

Suppleant Bodil Olsson

Bodil heter jag och är suppleant. Privat är jag socionom. Har 2 kelpies, Cayenne 7 år och Cola snart 2 år. Vi tränar och tävlar bruks, sök och spår, lydnad och nosework samt tränar specialsök.

Suppleant Ellen Ronsten

Jag har en Miniature American Shepherd vid namn Gizma. Vi har provat på det mesta men fastnat för lydnad och bruksspår. När jag inte är med henne arbetar jag som legitimerad djursjukskötare på UDS.