Kurser och utbildning

Aktuella kurser och utbildningar

Vi erbjuder en mängd olika kurser för våra medlemmar!

Uppsala BK samarbetar med Studiefrämjandet vid administration av kurser. Din anmälan och betalning sker därför direkt till Studiefrämjandet och det är deras anmälningsvillkor som gäller. För frågor om anmälan eller betalning ber vi er kontakta Studiefrämjandet, för övriga frågor gällande kurser och utbildning får ni gärna kontakta HUS (Utskottet för hundägarutbildning) på hus@uppsalabrukshundklubb.se.

För att gå kurs

Alla hundar som går kurs hos Uppsala BK ska vara vaccinerade mot valpsjuka, parvovirusinfektion och parainfluensa samt vara försäkrade. Om din hund är över ett år gammal får vaccinationen inte vara äldre än fyra år. Ett vaccinationsintyg ska visas upp vid första kurstillfället. Du som går kursen med din hund ska vara medlem i Uppsala BK.

Om du vill lämna intresse för en specifik kurs, aktivitet, föreläsning eller temadag - fyll i formuläret via denna länk.

15-17 juli. Instruktör: Hanna Eriksson

Startar 12 juli. Instruktör: Malin Johansson

Startar 19 juli. Instruktör: Zaga Fondelius

30 juli + 6 augusti. Instruktör: Hanna Eriksson