Kurser och utbildning

Aktuella kurser och utbildningar

Vi erbjuder en mängd olika kurser för våra medlemmar!

Kurser läggs löpande ut under året, dvs inte bara vid terminsstart. Utöver information här på hemsidan så flaggar vi även på vår facebooksida och UBK medlemsgrupp, så håll utkik där.

Uppsala BK samarbetar med Studiefrämjandet vid administration av kurser. Din anmälan och betalning sker därför direkt till Studiefrämjandet och det är deras anmälningsvillkor som gäller om inget annat anges. För frågor om anmälan eller betalning ber vi er kontakta Studiefrämjandet, för övriga frågor gällande kurser och utbildning får ni gärna kontakta HUS (Utskottet för hundägarutbildning) på hus@uppsalabrukshundklubb.se.

För att gå kurs

Alla hundar som går kurs hos Uppsala BK ska vara vaccinerade mot valpsjuka, parvovirusinfektion och parainfluensa samt vara försäkrade. Om din hund är över ett år gammal får vaccinationen inte vara äldre än fyra år. Ett vaccinationsintyg ska visas upp vid första kurstillfället. Du som går kursen med din hund ska vara medlem i Uppsala BK eller Uppsala Hundungdom.

Om du vill lämna intresse för en specifik kurs, aktivitet, föreläsning eller temadag - fyll i formuläret via denna länk.

Startar 24 januari. Instruktör: Maria Fondelius

Startar 2 februari. Instruktör: Kristina Alfredsson

7 februari. Föreläsare: Kenth Svartberg

Startar 19 februari. Instruktörer: Claudia Bergin, Susanne Hortlund