Välkommen till Uppsala Brukshundklubb!

Uppsala BK är en lokalavdelning till Svenska Brukshundklubben och är till för dig som har hund oavsett tränings- och tävlingsambitioner eller hundras.

Våra medlemmar är aktiva inom en rad olika hundsporter. Agility, rallylydnad, nosework, specialsök, IGP, IPO R, drag, mondioring, bruks och lydnad.

Om du är ny som medlem kan vi rekommendera att delta på medlemsmöten, gå en kurs eller delta på våra träningar! Läs mer under kurser respektive träningar.

Vi har ett nära samarbete med Uppsala Hundungdom.

• Årsmöte den 15 februari kl 19.00. Välkommen!

• Ansökan om pris för årets agilityhund ligger ute nu! Sök här.

• Den 24 mars kommer Vicky Miles och håller föreläsningen "Friskvård för den aktiva sällskapskunden" för oss. Alla välkomna, både medlemmar och icke-medlemmar. Anmälan görs till Studiefrämjandet på denna länk.

• Den 7 februari kommer Kenth Svartberg och håller föreläsningen "En riktigt bra relation" för oss. Alla välkomna, både medlemmar och icke-medlemmar. Anmälan görs till Studiefrämjandet på denna länk.

• Inomhusträning i vinter! Se mer under "Träningar"

Vill du arrangera en träning, kurs eller annan aktivitet? Eller vill du engagera dig på något annat sätt i någon av klubbens alla delar? Hör av dig till oss i styrelsen så guidar vi dig till rätt person. Välkommen!

Kalender

OBS! Alla bokningar i kalendern har numera samma färg! Det står på respektive bokning vilken plan/lokal som är bokad.

På Facebook!

Uppsala brukshundklubb - här publicerar vi klubbens aktiviteter och annan matnyttig information.

UBK medlemsgrupp - medlemmarnas grupp där du till exempel kan annonsera efter träningssällskap.