Träningar

När du varit träningsvärd för en öppen träning på klubben ska följande formulär fyllas. Styrelsen rapporterar i slutet av året in det till Studiefrämjandet och det genererar i bidrag till klubben! Länk till formuläret finns här.

Om du som enskild medlem vill initiera en träning och få ut informationen på hemsidan, maila kalenderubk@gmail.com med info om tid, plats, om du vill boka en plan/lokal på klubben och annan nödvändig info.

Öppen träning

Alla medlemmar välkomna! Ingen förkunskap krävs. HUS, TÄS eller enskild medlem initierar dessa.

Öppen träning ALLMÄNLYDNAD Onsdagar kl 19.00-20.00 följande datum: 4 maj, 18 maj, 1 juni, 15 juni. Träningsvärdar: Conny Hallberg, Elisabeth Lindblom, Malin Johansson. Välkomna!
OBS: Skott kan förekomma kl 18.00–18.45, se information nedan.

Öppen träning RALLYLYDNAD Torsdagar 18.30-20.00 följande datum: 28 april, 5 maj, 12 maj, 19 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni. På de här träningarna hjälps vi åt att plocka fram och undan material samt hjälper varandra med träningen i den mån man kan. Det finns en träningsvärd på plats vid varje tillfälle. Välkomna!

Öppen träning AGILITY Torsdagar 18.00-21.00 följande datum: 5 maj, 19 maj, 26 maj, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 4 augusti, 18 augusti, 25 augusti, 1 september, 8 september, 15 september. På de här träningarna hjälps vi åt att plocka fram och undan material samt hjälper varandra med träningen i den mån man kan. Det finns en träningsvärd på plats vid varje tillfälle. Anmäl dig gärna till träningarna i facebookgruppen UBK Agility. Välkomna!

Tävlingsträning

Som det låter är det träning inför tävling och varje deltagare ansvarar för sin egen träning och förväntas ha en plan för detta. Träningarna initieras av TÄS eller enskild medlem.

Datum för tävlingsträningar:

IGP onsdagar ojämna veckor med start den 13 april, vecka 15 till och med vecka 25. Träningen börjar kl 19.00. Skotträning från kl 18, se nedan.

Brukslydnad onsdagar jämna veckor med start den 6 april, vecka 14 till och med vecka 24. Träningen börjar kl 19.00. Skotträning från kl 18, se nedan.

Tävlingslika träningar i agility, kl 18-21 följande datum:

12/5 - Agility bana

2/6 - Hopp bana

30/6 - Agility bana

11/8 - Hopp bana

1/9 - Agility bana FINAL och TT/Cup segrare utses

Skotträning

Under april-september sker skotträning varje onsdag kl 18.00 om inget annat anges. Skott kan förekomma kl 18.00–18.45.

Egen skotträning får bedrivas av UBK:s medlemmar med egen pistol och ammunition. Egen skotträningen får endast ske söndagar kl 10.00-12.00 och onsdagskvällar under sommarhalvåret då klubben inte har öppna träningar, mellan kl 18.00-18.45.

OBS! Innan skott meddelas alla på plats och ges möjlighet att avvika. Skriv gärna på klubbens facebook-sida när du planerar att skjuta så att medlemmar kan välja om de vill vara på plats. Försök att hålla skotten bakom dungen av hänsyn till de boende i området. Endast skjutning med startpistol får förekomma.